BUIKJE VOL

BUIKJE VOL Enjoy your meal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 47 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Buikje Vol. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 20:43 Bezorgtijd zoals aangegeven, kumpir niet bijzonder en alle snacks in oud vet gefrituurd . Dat dus weggegooid, zonde. Bestellen niet nog een keer. Jammer want verder is geen kumpir te vinden in Almere Haven.
23 jun 2022 om 0:37 Had per ongeluk verkeerd besteld en voor t eerst kumpir gegeten en was echt lekker. Zeker voor herhaling vatbaar en was snel bezorgd
7 jun 2022 om 10:41 Burger en wrap waren lekker, de friet ook. Ik ben meer fan van dik gesneden friet (vlaamse friet) maar overall was alles lekker
28 mei 2022 om 22:46 Uitstekend niks om over te klagen
28 mei 2022 om 17:50 Wat een aangename verassing! Niet verwacht (door sommige opmerkingen hier) dat het eten zo goed was! Kumpir was creamy en zacht, wel next level pittig. Koteletten waren goed, zelfs salade was lekker. Bezorging top!
23 mei 2022 om 9:37 Lekker en vers bereide produkten. Heerlijk eten.
20 mei 2022 om 20:41 Lekker eten en snel bezorgd!
1 mei 2022 om 3:23 Heerlijk eten, goed bereid, lekker warm bij aankomst. Bezorging duurde wat langer dan aangegeven; wel vriendelijke bezorgster.
29 apr 2022 om 22:14 Patat was super hard alsof het 2x is gefrituurd. ik heb gekozen voor een vegetarisch kumpir als topping wortel, mais, olijven, gebakken uien en gekookte aardappels met saus. Ook niet lekker gepofte aardappel was ook nog eens hard van de buitenkant.
31 mrt 2022 om 21:01 Eten was lekker, goed van smaak! Bezorging was sneller dan de app aangaf, ook heel vriendelijk
30 mrt 2022 om 23:48 Zoals altijd, super lekker!! Goed op smaak en lekker pittig zoals verwacht van een broodje hete kip! Ook de kumpir was heerlijk smeuïg.
25 mrt 2022 om 9:26 Eten was prima...alleen niet wat ik besteld had. We zijn het maar gaan eten. Toen werd ik gebeld: verkeerde bezorging. Goh. Verbaasd dat we zijn gaan eten, want onze bestelling zou nu ook klaar voor bezorging zijn. Die hebben ze nooit gebracht.